vrijdag 29 februari 2008

Mijn eerste canvasscrap

Ik ben eergister maar aan de slag gegaan met een canvasdoek wat ik bij de action had gekocht. Maar het lukte allemala maar niet ik kreeg niet de leuke kleuren die ik in mijn hoofd had zitten. Dus ik zat al te balen eigenlijk had ik het gewoon even weg moeten leggen voor een volgende keer maar ja ik ben eigenwijs en uiteindelijk is het dit geworden. De foto is niet perfect maar ik had mijn camera uitgeleend aan mijn zus dus heb ik maar even een tijdelijke webcamshot gemaakt.
Mijn eerste scrap. Wat zagen mijn scrapwerkjes er toen toch anders uit als nu zeg. Maar dat is mijn zoontje mijn grote trots samen met mijn dochter natuurlijk. Je zult hun nog wel vaker tegen gaan komen hier op mijn blog, ik scrap het liefst mijn eigen kids. Ik heb ook een geweldige camera en jaaa ik fotografeer tegenwoordig om te kunnen scrappen. Vroeger filmde ik veel maar daar heb ik geen lol meer aan dus die camera komt eigenlijk nog maar zelden uit mijn kast.

Liefs Patricia

Welkom op mijn blog

Tsja uiteindelijk moest ik er toch ook maar aan gaan geloven. Mijn eerste blog. En wat is nu leuker voor mij om dit over mijn favoriete hobby en mijn werk te laten gaan namelijk scrappen. Ik scrap eigenlijk al een paar jaar en zelfs nog veel langer, als ik terug kijk naar mijn vroegere agenda's zien die er toch ook wel een beetje uit als een scrap-agenda haha. Mijn allereerste scrapalbum heb ik een aantal jaren geleden gemaakt als kado voor mijn ouders en ik heb toen geroepen dit doe ik nooooiiit meer. Maar 2 jaar later ben ik aan een volgend album begonnen (mini) voor mijn zus die net bevallen was van een tweeling..Toen nog maar 1tje er achteraan voor haar verjaardag en ten slotte nog 1tje voor mijn ouders. Ik merkte wel veel verschil hoor als ik nu kijk naar mijn aller eerste album denk ike cht van sjee dat ziet er niet uit hahaha....Maar ik moet nog steeds veel leren maar ik snuffel veel af op het internet hoor en doe echt ontzettend veel leuke ideeen op die ik dan weer uitwerk met mijn eigen materialen dat ik voorhanden heb.

Nou hopelijk tot snel weer op mijn blog.

xxx en veel liefs Patricia

Bezoekers