maandag 10 maart 2008

Op naar de groothandel


Ja ja vandaag is het zover, ik ga voor de eerste keer naar een cash en carry bij de groothandel. Ik moet het 1 en ander inkopen voor bestellingen en natuurlijk om voor mijzelf verder aan de slag te kunnen aan voorbeelden om te maken. Ik neem maar niet al te veel geld mee want ik ben bang dat alles ook echt tot op de laatste cent op zal gaan. En aangezien ik vanaf een nul punt start wil ik niet nu al de fout ingaan of de min in...Er komen strakjes ook workshops dus moet proberen zoveel mogelijk apart te houden aangezien ik daar ook voro in zal moeten gaan slaan. En er is ook nog van een andere groothandel een bestelling naar mij onderweg met geweldig mooi papier van Kelly Panacci...
Ik zal kijken of ik strakjes dit bericht nog even kan updaten met wat fotos van wat ik vandaag gekocht heb.
Liefs Patricia

zondag 9 maart 2008

Afscheid van Willem

Vorige week heb ik afscheid moeten nemen van een bijzonder man. In mijn jeugdjaren was hij echt mijn suikeroompie! Doordat ik uiteindelijk verhuisd ben naar de randstad ben ik veel van mijn familieleden uit het oogverloren waaronder ook Hij. Sinds ik weer terug ben in Brabant probeer ik langzaam alle familiecontacten op te pakken. Ik heb hem vorig jaar voor het laatst gezien tijdens oud en nieuw, mijn zoontje liep eigenlijk in 1 streep naar hem toe en kroop bij hem op schoot. Zo bijzonder om te zien dat mijn zoontje zat waar ik vroeger ook zo o ntzettend graag zat. Op dat moment wist ik dat ik snel afscheid van hem zou moeten gaan nemen en dat het echt dicht bij was. Hij leed aan kanker waar ze niets meer tegen konden doen. Het was hopen dat de behandelingen aansloegen zodat het niet verder zou uitzaaien enof groeien. Helaas is hij op 28 februari overleden. Veel te jong en veel te vroeg. Ik pakte het op zich vrij goed op. Tot de crematie erwas na de dienst kon je langs zijn kist lopen om een laatste groet te brengen. Ik had het niet meer. Ik zag zijn foto zijn lieve glimlach en kon niet meer stoppen met huilen! Ergens weet ik dat het beter zo is voor hem en voor zijn lieve vrouw, want die lijdens weg gun je eigenlijk niemand. Maar eerlijk is het niet. Nu ik dit opschrijf voel ik mij weer helemaal verdrietig worden. Des ondanks ik hem heel erg lang niet meer gezien heb doet het nog steeds vreselijk pijn om te weten dat ik nooit meer naar hem toe kan om lekker over vroeger oude verhalen op te halen. Om mijn kindjes hem beter te laten kennen.

R.I.P Lieve Willem!

Ben aan het moth boekje begonnen

Ben gister aan het moth boekje begonnen van het forum. Maar kwam er achter dat ik vergeten was tape te kopen gggrrr ipv tacky heb ik houtlijm gebruikt en ging prima. Alleen had ik een rare stof gebruikt waar je werkelijk alles op zag. Had er even op moeten letten dat ik met mijn vieze vingers niet aan de goeie kant kwam, maar ja daar leer ik van en dan wordt dit maar de achterkant. Mijn dochtertje heeft tegelijk ook meegedaan met mij, en vond het iets moeilijker ze hoeft nu alleen nog de knoopjes op de eerste kant te doen en dan heeft ze net als ik 1 kantje klaar. En ik moet zeggen ze deed het goed, ietwat ongeduldig maar dat moet ze nog leren en ja van wie kan ze dat nou het beste leren???




Ik had weer wat spulletjes gekocht bij Scrapland. Niet al te veel natuurlijk omdat ik morgen ook naar de groothandel ga om in te kopen voor mijn webwinkeltje. Maar had een paar mooie stempels gehaald en nog wat papier dat kan ik toch niet krijgen bij de groothandel omdat ik niet bij iedere groothandel kan afnemen. En eenmaal thuis aangekomen heb ik snel wat gegeten en ben aan de slag gegaan met mijn nieuwe stempels en dit is het resultaat geworden.





Ook zijn we nog even naar het bos geweest voor we langs Scrapland reden. Heerlijk ff eruit dat heeft ons allemaal wel ff goed gedaan na een slecht begin van de dag. De kids hebben even heerlijk gerend en gespeeld en spannende dingen gezien. We hebben ons voorgenomen om te proberen iedere week even door het bos te gaan lopen het is hier zo dichtbij en het is ook geweldig voor de kids. Toen ik nog in Den Haag woonde gingen we regelmatig naar het strand even uitwaaien heerlijk ik mis dat wel hoor! De zee doet mij meer dan het bos.

Voor nu laat ik het even hierbij, de kids dartelen hier rond en moet hoognodig wat aan mijn wasgoed gaan doen.

Liefs Patricia



maandag 3 maart 2008

het begin is er


Het begin is er! Ik kon toch niet wachten hoor totdat ik een nieuw bed zou hebben. Man lief heeft na het werk toch de bedden naar zolder gedaan voor mij. Heb de hele dag hard gewerkt en gedaan op zolder, de gordijnen van mijn slaapkamer als een soort hemel vanaf de balken over mijn bed heen gedrapeert en ook tegen de muur aan de kopkant gedrapeert. Morgen nog even de rotan rolgordijnen ophangen zodat ik niet tegen een wand zooi aan zit te kijken en tegen een lelijke ketel. Morgenochtend ga ik dan beginnen met mijn nieuwe scrapkamer op te ruimen en mijn gordijnen die ik over heb gehouden uit onze caravan op te hangen. Mijn caravan was in een engelse stijl ingericht alles met roosjes (rose) maar dit jaar gaan we verbouwen in de caravan dus komen er dikkere gordijnen te hangen. Dus alles wat met de roosjes te maken had komt dan naar mijn scrapkamertje veel had ik al thuis vanwege de winterstop. Alleen de muren moeten dan nog maar even wachten tot ik weer centjes heb want nu zet ik ieder duppie opzij voor mijn Silhouette (YESSSSS met liefde doe ik dat). En als die er is ga ik papier halen om mijn muren mee te doen. Ik weet alwel de stijl en kleuren die ik wil en dat is dus die bij de roosjes past.

Morgen heb ik mijn camera terug en dan zal ik wat foto's gaan plaatsen.

Liefs Patricia

zondag 2 maart 2008

Jaja weekend zit er alweer bijna op zeg. Wat gaat dat snel. Des ondanks het rommelige weer toch nog lekker ff naar buiten geweest. De markt was niks dus ben ik maar snel weer weggegaan. Toen nog maar even naar Scrapland gekart. Mijn lieve vriend zegt vind je het erg als ik in de auto blijf zitten....Ik zeg nee hoor maar je weet het he!!!! Dus ik op mijn gemak naar binnen heb eens lekker rondgesnuffeld want ik was er nog nooit geweest,, en auw ik zeg weer van die geweldige leuke dingen. Heb natuurlijk weer het 1 en ander gekocht kon het echt niet weerstaan hoor. Journaling stempel ging mijn mandje in, foamstempels (xl alfabet) erbij hier en daar nog wat papier erbij...lint wat bloemen grrrr oow ja en nog wat inkt hahahhah. Uit eindelijk heb ik toch maar de silhouette besteld dus nog ff geduld en ik heb hem eindelijk in mijn bezit zeg!!! Dus nu afwachten maar.

S'avonds ben ik natuurlijk gelijk heerlijk aan de slag gegaan met mijn nieuwe spulletjes. En heb weer 2 lootjes gemaakt...als ik mijn camera terug heb zal ik ze hier ook wel even bij plaatsen.

Vandaag (zondag) lekker de zolder eens opgeruimd en kwam tijdens het ruimen weer op een brilliant idee! Ik zou mijn slaapkamer naar de zolder verkassen het is een vrij kleine zolder met een vlieringtrap dus het heeft wel een bepaalde charme hoor...Ik moest toen gelijk aan Meriam van bag of memories denken wat zij met de kinderkamertjes had gedaan en jaaa dat zou ik dus ook wel gaan doen op de schuine stukken en dan de balken leuk bijpassend kleurtje geven. ZO dat idee zit er in nu nog uitwerken.

Dan gaat mijn slaapkamer mijn scrapkamer worden en ook die is natuurlijk al in mijn hoofd klaar. 1 muur met mooi scrappapier behangen lijkt me ook hier wel heel erg leuk zeker ook omdat het mijn scrapkamer gaat worden waar ik ook mijn workshops ga geven. Mijn kamer is best ruim alleen blijft mijn kleding kast die niet al te groot is (een antieke) staan maar dat is niet erg. Van mijn moeder krijg ik mooie houten stellingkasten die ik dan ook een leuk kleurtje ga geven ik krijg er als ik wil ook nog een archiefkast met die ribbelrol deuren en een opzet kast dus daar ga ik nog even voor kijken of ik da nog ruimte voor heb want ik heb een giga groot buro en een grote witte boekenkast ook nog. Maar denk dat die kast er wel gaat komen mijzelf kennende verzin ik er wel weer wat op. Ik heb nog een grenen eettafel in t hoekje van de zolder staan dus die kan dan gelijk mijn scrapkamer in wat leuke stoelen erbij zoeken en klaar is de tafel voor de workshops!!!

Ik kan niet wachten om te beginnen mijn handen jeuken echt vreselijk nu....Maar ja ik moet wel even nog volhouden want ergens eind maart ga ik een nieuw bed kopen die van mij is vreselijk en ligt echt niet meer. En om die dan naar zolder te doen en dan over een maand weer naar beneden zie ik echt niet zitten (zijn van die boxsprings 2 stuks).............

Maar ik kan natuurlijk wel gaan beginnen aan de decoratie!! SMILEEEE

Tot mijn volgende bloggie maar weer

Liefs Patricia

Bezoekers